دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
حجت الاسلام کمال الدین خداداده

حوزه/ رئیس ستاد ملی دهه کرامت با بیان اینکه رابطه عاشقانه دو برادر را باید در جامعه به تصویر بکشیم، گفت: باید رابطه فرزندان موسی بن جعفر(ع) را در جامعه به عنوان الگو معرفی کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین کمال خداداده در نشست دهه کرامت که در سالن جلسات آستان مقدس حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار کرد: خوشبختانه در استان قم موضوع دهه کرامت با قوت در حال پیگیری است و بعضا اتفاقاتی که در حرم مطهر حضرت معصومه(س) رقم می‌خورد در سطح ملی و جریان آفرین است.

وی با اشاره به اینکه تلاش داریم در دهه کرامت یک جریان بزرگ ملی را راه‌اندازی کنیم، مطرح کرد: چنین جریان‌هایی ذائقه فرهنگی و معرفتی انسان را تامین می‌کنند.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با بیان اینکه موقعیت‌های تبلیغی محدود است، عنوان کرد: باید تلاش کنیم در این فرصت‌ها مردم با اعتاب مقدسه ارتباط برقرار کنند.

وی با اشاره به اینکه امسال مردمی‌سازی جشن‌ها در اولویت قرار دارد، خاطرنشان کرد: حجم برنامه‌های فرهنگی و هنری که امسال برنامه‌ریزی شده است با سال‌های گذشته قابل مقایسه نیست.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده با بیان اینکه دشمن گذرگاه‌های فرهنگی جامعه ما را هدف قرار داده است، تصریح کرد: یکی از نقاطی که مورد حمله دشمن قرار دارد، تمدن خانواده در جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه در زندگی حضرت فاطمه معصومه(س) عشق به برادر و خانواده تجلی پیدا می‌کند، یادآور شد: ترویج این مسائل و مباحث در چنین شرایطی بسیار اثرگذار خواهد بود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور با بیان اینکه رابطه عاشقانه دو برادر را باید در جامعه به تصویر بکشیم، ابراز کرد: باید رابطه فرزندان موسی بن جعفر(ع) را در جامعه به عنوان الگو معرفی کنیم.

وی با اشاره به اینکه دهه کرامت بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ اهل بیت(ع) است، بیان کرد: کانون‌های فرهنگی و مساجد به عنوان دستیاران فرهنگی تمام تلاش و توان خود را برای احیای امر خانواده به کار خواهد گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین خداداده در پایان تاکید کرد: طمع دشمن به خانواده و فرهنگ جمهوری اسلامی ایران با تلاش مجاهدانه نقش بر آب خواهد شد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha